Bij moments for you wordt er met verschillende apparatuur gewerkt in de behandeling nu snap ik dat niet iedereen weet waarvoor iets wordt gebruikt of bedoeld is hieronder een korte uitleg:

Skin Scrubber:

Door de 280.000 ultrazone trillingen per seconde wordt het talg in de huid vloeibaar gemaakt, dode huidcellen, huidschilfers en onzuiverheden afgevoerd en het heeft een positieve invloed op de vochtbalans en bevorderen aanmaak van hyaluronzuur en collageen in de huid.Het maakt dus de bovenste laagjes van de opperhuid los en reinigt de poriën diep en bevorderd de aanmaak van nieuwe cellen.

Aan te raden bij: onzuivere huid, herstellende acne huid, glad maken en liften van de huid

 

Microdermabrasie:

In vergelijking met de skinscubber gaat de microdermabrasie dieper op de huidlagen in.

Verwijderd door middel van een gecontroleerde afslijping de bovenste, fijne, huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.  De productie van collageen en elastine neemt toe waardoor uw huid glad en fris aanvoelt.

Voor een optimaal resultaat kun je microdermabrasie het beste in kuurverband doen. De kuur verschilt per persoon en leeftijd omdat als we ouder worden gaat onze celdeling trager waardoor we dan ook meer behandelingen nodig zijn. Vraag de specialist naar de mogelijkheden.

Aan te raden bij: onzuivere huid, littekens, pigmentvlekjes, rokershuid, rimpels, futloze huid

 

Cryotherapie:

Een warm en koud hamer massage. Van de warme ontspant de huid en opent de poriën en stimuleert de bloedcirculatie en werkstoffen en serums worden beter opgenomen . De koude verzacht de moe en oververhitte huid, sluit de poriën terwijl vocht in de huid stabiliseert

Aan te raden bij: verstrakte huid, couperose huid ,verzacht de gevoelige huid, voor een huid die meer doorbloeding nodig heeft.

 

Ultrasound:

De ultrasone golven “duwen” de werkzame stoffen door de eerste huidlagen heen naar diepere huidlagen waar de cellen van de huid een celkern hebben. Hier vind celstofwisseling plaats en doen de stoffen uit bijv. een ampul hun werk. Ook zorgt de ultrasound voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en ze helpen vocht vanuit de weefsels beter af te voeren.

Aan te raden bij: een huid die meer doorbloeding nodig heeft, waar vocht afgevoerd moet worden, futloze huid, verslapte huid

 

Futura pro Ultratone

De niet chirurgische face lift! De geavanceerde biosignalen zorgen voor een zeer diepe spier en huid versteviging en afvoer van overtollig lymfevocht. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van rimpels en fijne lijntjes, alsmede tot een verbetering van de bloedcirculatie in de huid. Tevens zorgt het voor een intensief hydraterende massage. In combinatie met de microcurrent wordt de opname van actieve ingrediënten verhoogt en het stimuleert de microcirculatie en de collageen en elastineproductie. Het geeft direct een zichtbare verjeugdigend en anti aging effect.

Deze behandeling is het beste te boeken in kuurverband. Vraag de specialist voor de mogelijkheden.

Aan te raden bij: verslapte huid, huid waar vocht afgevoerd moet worden, rimpels

 

Fractional needling

Fractional needling bij deze techniek maken naaldjes van chirurgisch staal honderden micro kanaaltjes in de huid zonder deze te beschadigen! Door het speciale druk systeem wordt er actief hyaluronzuur of een ander hoogwaardige werkstof met vitamines de huid ingebracht.

Deze behandeling is het beste te boeken in kuurverband. Vraag de specialist voor de mogelijkheden

Aan te raden bij: fijne lijntje rond de mond, hals en decolleté, bij littekens

 

Ecuri pmu

Hiermee wordt permanente make up gezet van zowel ogen als wenkbrauwen. Er door middel van een flinter dunne naald pigment vloeistof in de lederhuid gebracht.

Aan te raden bij: mensen zonder of met weinig wenkbrauwen, voor mensen die moeite of geen tijd hebben om zich op te maken