Permanente make up (PMU)

Permanente make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden; in het zwembad, in de sauna en of u nu lacht of huilt van geluk, uw make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar of soms langer.

Hoe wordt Permanente make-up aangebracht?

Veilig en Betrouwbaar
Onze pigmenten staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn goedgekeurd en veilig. Onze werkzaamheden zijn goedgekeurd door de GGD. Wij zijn in het bezit van een PMU vergunning afgegeven door het Ministerie van Volksgezondheid. Afhankelijk van de wensen van de cliënt en de eigen haardikte wordt de naaldmodule en kleur van het pigment en de vorm bepaald. Bij de permanente make up behandeling wordt de flinterdunne, steriele naald, daarna vlak onder de opperhuid ingezet.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen
Bij dunne, onregelmatige wenkbrauwen, of als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kunnen uw wenkbrauwen perfect worden gecorrigeerd met de Hairstroke techniek. En zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kunnen wij met een mooie schaduw een wenkbrauw creëren en daarna haartje voor haartje uw wenkbrauw weer opbouwen. Wij proberen zoveel mogelijk een natuurlijke wenkbrauw te creëren die het beste bij uw gezicht past en bij uw wensen.

Eyeliners
Permanente make-up laat uw ogen altijd spreken. Er wordt hier gekeken naar uw oogvorm en geluisterd naar uw wensen. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Voor o.a lenzendragers is Permanente make-up een uitkomst.

Na behandeling
Na een behandeling is de kleur een stuk donkerder dan deze uiteindelijk wordt. Het lichaam stoot het pigment voor een deel af en de kleur loopt vaak 30- 50% terug. Dit is mede afhankelijk van het genezingsproces van de huid, maar ook aan hoe u ermee omgaat. Het beste is om water en vocht, make-up, zon, chloor, sauna en peuteren te vermijden.
Na ongeveer 4 à 6 weken komt u terug voor een noodzakelijke nabehandeling. Deze nabehandeling zal minder lang duren maar gaat in principe net zo als de eerste behandeling. Hierbij worden eventueel kleine kleur- en/of vormcorrecties toegepast. Heel soms is er nog een tweede nabehandeling nodig. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Als u informatie over permanente make-up wilt, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Mijn advies is om na 1 tot 1,5 jaar de permanente make up bij te werken. U hoeft dan niet meer het gehele bedrag te betalen alleen voor het bijwerken. Hieronder ziet u de prijzen v.a. het ligt er namelijk aan hoeveel er bij gewerkt moet worden.

Voor de wenkbrauwen va.                                                                                                € 65,-

Voor de eyeliner va.                                                                                                           € 45,-

Permanente make up

  • Wenkbrauwen hairstrokes
  • €249,00
  • Eyeliner boven
  • €135,00
  • Eyliner onder
  • €110,00
  • Eyeliner boven en onder
  • €210,00