Active anti rides , anti verouderingsgelaatsbehandeling

De huid eigen ceramiden houden het vochtgehalte op peil en stimuleren de aanmaak van collageen. Door collageen wordt van binnenuit rimpelvorming verminderd en verslapping tegen gegaan.

Active anti rides hydraterende gelaatsbehandeling incl uitgebreide oogbehandeling

geschikt voor de droge, verslapte, gevoelige huid d.m.v. ceramides collageen en kaviaarextracten wordt huidversteviging en hydratatie intensief gestimuleerd. De behandeling voor de tere huid rondom de ogen zorgt ervoor dat die optimaal wordt gehydrateerd waardoor droogte rimpels vervagen, door het collageen wordt de huid verstevigd en evt wallen vervagen.

Farotherm modellage gelaatsbehandeling

De behandeling is uitermate geschikt om de vochtbalans te herstellen. Onder dit masker aangebrachte rijke bestanddelen zorgen ervoor dat door de afgegeven warmte (45*c) deze stoffen optimaal in de huid worden opgenomen.

Vitamine c gelaatsbehandeling

Behandeling is geschikt voor de droge en vroegtijdige verslapte huid. De huid wordt volledig gehydrateerd door de ampullen in combinatie met het rubberen masker. Hierdoor heeft het een liftende werking.

Caviaar derma concept treatment

Het is een innovatieve anti age behandeling. Door de kaviaar extracten veranderd de huid zienderogen. De vermoeide huid veranderd onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. De kaviaar bio peptiden werken sterk liftend waardoor rimpels vervagen en geven de huid een aanzienlijk hoog vochtgehalte.