Leuk dat u komt kijken op de website van Moments for You

Team Moments for you:
Mijn naam is Mariska de Vries, eigenaresse van de salon, sinds 2001 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende onderdelen op het gebied van beauty, wellness en gezondheid. In de jaren voor Moments for You heb ik veel ervaring op gedaan in verschillende schoonheidssalons, drogisterijen en parfumerieën.

Sinds 2010 is Moments for you onstaan. U kunt hier terecht voor verschillende heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen maar ook specifieke behandelingen zoals bijvoorbeeld manicure, pedicure, harsen en waxen, verven, hennabrows en sinds kort ook een uitbreiding op het gebied van ontharing d.m.v. IPL, ook wel bekend als flitsen.
Door het brede aanbod is er voor ieder wat wils in de vorm van ontspanning en voor elke vraag of probleem een mogelijkheid tot verbetering.

Sinds september 2021 ben ik geen zzp-er meer en staat Renske ook voor u klaar in de salon.
Hieronder stelt zij zich ook aan u voor.

Hallo! Ik ben dus Renske
Sinds 2007 gediplomeerd schoonheidsspecialist en net zoals Mariska op diverse gebieden gespecialiseerd.
U kunt mij treffen in de salon op donderdag, zaterdag en waar nodig.
Hiervoor heb ik 12jaar als zzper een eigen beautysalon gehad. Waar ik voelde dat ik het alleen werken als zelfstandige niet meer zo leuk vond, zo zocht Mariska een setje extra handen in haar onderneming. En zo geschiedde. Ruimte voor meer ontwikkeling en toch mijn liefste werk kunnen voortzetten. Inmiddels voel ik mij erg op mijn plek in de salon en kunnen we samen een boel extra werk verzetten.
Samen hebben wij oog voor elkaars aandachtspunten en zo versterkt dit onze kwaliteiten als echte liefhebbers in deze fantastische branche.

Wij hopen van harte u te mogen ontvangen in de salon. Neemt u gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of boek direct uw afspraak in de online agenda.

mooie groetjes,
Mariska en Renske